Perpa Laptop Servis

Laptop Bilgisayar Telefon Tablet Oyun Konsolu

Perpa Laptop Servis Telefon, Tablet, Bilgisayar Tamiri

Hızlı, Garantili, Orjinal veya Yüksek Kaliteli Muadil Parça Seçenekleri
video imagebg

Perpa Laptop Servis,

Uzman onarımlar, hızlı teslimat.

Hızlı, Uygun Fiyatlı Cep Telefonu, Tablet, Laptop ve Oyun Konsolu. Cihazlarınız profesyonel, kişisel ve okul yaşamınızda önemli bir rol oynar. Telefonunuz, tabletiniz veya dizüstü bilgisayarınız bozulduğunda onarımı bir uzmanın yapmasını istersiniz. İşte biz burada devreye giriyoruz. Elektronik onarım sektöründe on beş yıldan fazla deneyime sahip olan Perpa Laptop Servis, işi hızlı ve etkili bir şekilde halledebilir.

Ctrl + Alt + Tamir

NEDEN BİZ?

Sizin için daha iyi hizmetler sağlıyoruz

Ücretsiz Arıza Tespiti

Telefon, tablet veya bilgisayarınızda sorun olup olmadığından emin değilseniz, ücretsiz arıza tespiti yapıyoruz. Tespit sonucu cihazınızda arıza veya arızalar varsa çıkarılan fiyatı tarafınıza bildiriyoruz. Bu fiyatı kabul etmeniz durumunda tamir işlemine başlıyoruz. Ne isterseniz Perpa Laptop Servis olarak onu yapıyoruz.

Düşük Fiyat Garantisi

Ekran değişimi ve akıllı telefon tamirinde Türkiye rekorunu elinde bulunduran ve bu rekoru gerek videoları gerekse de fotoğrafları ile tescilleyen, 2001 yılından günümüze kesintisiz bir şekilde hizmet veren bir teknik servistir.

180 Gün Garanti

Tamir sonrası yapılan işlemle alakalı veya kullanılan parçayla ilgili oluşabilecek herhangi bir sorunda 180 gün ücretsiz onarım yapıyoruz. Yaptığımız bütün işlemler için bu süre geçerlidir. Yaptığımız her işin arkasındayız.
1
Yılların deneyimi
1
Onarılan cihazlar
1 %
Memnun Müşteriler
1 /24
Müşteri desteği
30 dakika içinde onarım

Nasıl çalışır?

1
Kayıt
Müşteri Hizmetlerimizden Servis Kayıtı Oluşturun. Operasyon Ekiplerimize bütün sorunlarınızı bildirip cihazınızı teslim edin.
2
Tespit
Profesyonel Mühendislerimiz cihazınızda şikayetlerinizi ve arızalarını tespit edip size fiyat teklifinde bulunsun ve bunu tamamen ücretsiz yaparız !
3
Rapor
Yazılı olarak oluşturduğumuz fiyat teklifini onaylayın ve profesyonel onarım ekibimiz cihazınızı kusursuz bir şekilde onarsın.
4
Onay
Testler başarılı olur ise garanti ile cihazlar teslimata hazırlanır. Bütün süreçler başarıyla tamamlandığında cihazınız size teslim edilir.
ÇALIŞMA BECERİLERİ

Dijital Yaşam Hattınız!

0
Bakım
Cihaz bakım yönetimi, bir şirketteki tüm cihazların optimum performansla çalışmasını ve ömrünü uzatmasını sağlamak için uygulanan bir dizi prosedür ve uygulamadır.
0
Tamir
Telefon, Tablet, Laptop, Bilgisayar, Oyun Konsolu ve Monitör Anakart tamiri konusunda 15 yılı aşan tecrübesiyle müşterilerine hizmet vermektedir.
0
Yedek Parça
Türkiye'nin en büyük telefon, tablet, bilgisayar yedek parça firmaları arasında yer alan perpalaptopservis.com en ucuz ve kaliteli parçaları ile alışveriş yapabilirsiniz.
Prev
Next
Drag
Map
Sohbeti Başlat
💬 Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba
Size yardımcı olabilir miyiz?