Perpa Laptop Servis

Laptop Bilgisayar Telefon Tablet Oyun Konsolu

Telefon Sıvı Teması Tamiri

Telefon Sıvı Teması Tamiri

Su

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Model Seçin

Çay

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Şekerli İçecek

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Kahve

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Alkol

This is the heading

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor
Click Here

Telefon’unuzun başına gelebilecek en yaygın kazalardan biri sıvı temasıdır. Cihaza herhangi bir sıvı girdiğinde sıvı hasarı meydana gelebilir; örneğin bir içecek döküldüğünde veya yüzmeden önce cebinizden çıkarmayı unuttuğunuzda. Su hasarı, cihazınızın dahili bileşenleri için çok tehlikeli olabilir ve temizlik yapılmazsa Telefon’a tamamen zarar verebilir. Bu nedenle Telefon’unuzda sıvı hasarı oluştuğunda, profesyonel bir hizmet kullanarak Telefon su temasını mümkün olan en hızlı şekilde onarılmasına ihtiyacınız vardır. Yalnızca bir uzman cihazınızdaki tüm sıvıyı çekip cep telefonunuzu onarabilir, böylece daha önce yaptığınız gibi keyfini yeniden çıkarabilirsiniz.

 

Acil durumlarda ne yapılmalı?

Telefonunuz sıvı temasına maruz kalırsa cihazınızı kapatın, elektrik ile bağlantısını kesin ve kesinlikle açmayınız. Oluşabilecek sıvı temas sonrası telefonumuzun elektrikten kesinlikle uzak kalması gerektiğini bilmeliyiz. Bu yüzden kapalı olan telefonu açmamalıyız.

Sıvı temas sonrası şarja takılarak elektrik verilen telefonun kurtarılma şansı azalır. Anakarta ulaşan sıvı elektrik vasıtasıyla kısa devreye sebebiyet verebilir. Telefonumuzu kullanılamaz hale gelebilir. Buna öncelikle çok dikkat etmeliyiz.

Ne yazık ki, Telefon’daki sıvı hasarını onarmak en zor onarımlardan biridir ve hızlı bir şekilde harekete geçmenizi gerektirir; aksi takdirde cep telefonunuz tamamen bozulabilir. Yapmanız gereken ilk şey cihazı sıvıdan ayırmaktır, ne kadar hızlı olursa o kadar iyidir. Ayrıca kılıfı ve koruyucu ekranı (varsa) çıkarmanızı da önemle öneririz. Bu, cihazınızın daha hızlı kurumasına yardımcı olur. Bazen akıllı telefonunuz böyle bir durumun ardından birkaç gün daha çalışmaya devam edebilir ancak ilerleyici elektro-korozyon, anakartında geri dönüşü olmayan değişikliklere neden olur. Bu nedenle sıvı temizliği çok önemlidir.

Sıvı hasarı Telefon onarımı

Şirketimizde, Telefon servisi konusunda, bu alanda belirli bir uzmanlığa sahip olduğu bilinen en iyi uzmanları işe alıyoruz. Cihazınızı bize getirdiğinizde veya gönderdiğinizde teknisyenlerimiz kapsamlı bir teşhis gerçekleştirecektir. Telefon sıvı teması onarımı, anakartın bozulması ve ultrasonik yıkayıcıda temizlenmesiyle başlar. Sıvı temizliğinden sonra tüm bileşenleri kurutacağız ve size tam bir fiyat teklifi vermek için hasarları teşhis edeceğiz. Onayladığınız anda cihazınız üzerinde hemen çalışmaya başlayacağız ve onarımları olabildiğince hızlı tamamlamak için elimizden geleni yapacağız.

Telefon sıvı hasarı onarım maliyeti

Sıvı hasarı onarım maliyetlerini azaltmak söz konusu olduğunda elimizden gelenin en iyisini yaparız ve bunları minimumda tutmaya çalışırız ancak nihai fiyat birçok faktöre bağlıdır. Bir kullanıcı olarak siz de yukarıda listelenen yönergelerimizi izleyerek bu rakamı biraz düşürebilirsiniz. Telefon’un üzerine su dökülürse derhal müdahale edilmesi gerekir, aksi takdirde cihazın gelişmiş bir onarıma ihtiyacı olabilir, hatta tamamen bozulabilir. Sudan zarar görmüş Telefon onarım ücretine uyulacak ve tam kapsamlı bir teşhisin ardından size e-postayla gönderilecektir. Hizmetin tahmini fiyatı sizin için çok yüksekse, onarımı iptal etmekten çekinmeyin ve yalnızca şartlar ve koşullarımızda belirtilen ücreti ödeyin.

Telefon’unuza sıvı döktüyseniz ve uzmanlarımızın su hasarı için Telefon onarımına devam etmesini istiyorsanız bize mesaj göndermekten çekinmeyin. Olabildiğince hızlı bir şekilde düzeltmeye hazırız! Perpa ofisimiz hafta içi her gün 09:00 – 19:00 saatleri arasında açıktır, bizi ziyaret ederek cihazınızı mağazaya bırakabilir veya gönderebilirsiniz. Şehrin dışında yaşıyorsanız sorun değil; aynı zamanda Kargo ile Gönderme hizmeti de sunuyoruz. Uzmanlarımız cep telefonunu mümkün olan en kısa sürede onarmak için ellerinden geleni yapacaklardır; son tarih, hasarın türüne bağlıdır. Çoğu Telefon için kırık ekran onarımı, pil değişimi ve benzeri birçok onarım türü sunduğumuz için diğer hizmetlerimize de göz atmayı unutmayın. 

Sıkça Sorulan Sorular

Tablet Tamiri Hakkında S.S.S

1.Su hasarı gören bir telefon tamir edilebilir mi?

Telefonu sudan çıkarın - Telefonu açmayın - Elektrik Vermeyin - SIM kartınızı, pilinizi ve mümkün olan her şeyi çıkarın - Telefonu kurutun - Verilerinizi her zaman yedekleyin. Erken müdehale en önemli unsurdur. Süre geçtikçe tamir olsalığı azalacaktır. Hatta anlık olarak açılsa bile bir süre sonra oksitten kullanılamaz hale gelecektir.

2.Yapılan tamirin garanti süresi ne kadar?

Tüm onarımlarımız 3-6-12 ay garanti kapsamındadır.

3.Sıvı teması tamir esnasında cihazımdaki bilgilerim silinir mi?

Donanımsal arızalarda, ekran ve ön cam değişimi gibi onarımlarda hiç bir şekilde bilgi silinmez. Anakart tamirlerinde ve sıvı teması problemi olan cihazlarda uyum sağlaması için bazı durumlarda yazılım yüklenmesi gerekmektedir, bu durumda bilgileriniz silinebilir ve bu tip bir durumda da telefon ile aranarak onayınız alınmaktadır.

4.Sıvı Teması Tamir Ücreti Nedir?

Tamir işlemlerinde ücretsiz arıza tespit yapıldıktan sonra yapılacak onarım ve ücreti hakkında detaylı bilgi verilmektedir.

5.Garanti Kapsamı Neleri Kapsıyor ?

Kırılma, sıvı teması veya kozmetik hasardan kaynaklanmayan donanım arızalarında tüm onarımları garantiniz kapsamındadır. Teknisyenlerimiz, randevunuz sırasında garanti durumunuzu size bildirecektir.

6.Motokurye ile teslim sadece İstanbul için mi geçerli?

Evet. Sadece İstanbulun 39 ilçesine moto kuryelerimiz ile hizmet sağlamaktayız. İstanbul dışı sadece kargo hizmetimiz mevcuttur.

7.Sıvı teması olan telefonumu nasıl tamir ettirebilirim?

Mağazamıza gelebilirsiniz çay kahve içerken telefonunuzu tamir edebiliriz. Türkiye geneli ücretsiz kargo ile tabletinizi bize kargolayabiliriz. Motokurye ile adresinizden alıp işlem sonrası tekrar teslim edebiliriz.

7.Sıvı teması olan telefonlarda pirinç işe yarıyor mu?

Pirinç telefonunuzu daha hızlı veya daha etkili bir şekilde kurutmaz . İçerisindeki suyu dışarı çekmeyecektir. Bunun yerine, toz ve nişasta telefonunuza girecek ve daha sonra daha fazla hasara neden olacaktır. Ayrıca pirinç, toz ve nişasta telefonunuzun farklı bağlantı noktalarına sıkışabilir.
Prev
Next
Drag
Map
Sohbeti Başlat
💬 Size nasıl yardımcı olabiliriz?
Merhaba
Size yardımcı olabilir miyiz?